Bebek arabası yıkıma ve  temiz tutulmasına dair detaylı herhangi bir yönerge bulunmadığı için tüm kullanıcılar ürünlerini ya kendi metodlarını kullanarak sadece dış yüzeyini basitçe  kısmi olarak temizleme çabasını gözlemlemekteyiz.

. Ancak bu girişimde çocuklarımızın özenle yemek yeme gibi bir yetenekleri henüz gelişmediği için tüm ürüne nüfus eden yemek ve sıvı kalıntıları ile birlikte  dış ortamlardan ekstra  sinen koku ve toz gibi  partiküllerin temizlenmesi mümkün olmayacaktır. Sadece kirlerin yerlerini değiştirebilmeyi sağlamaktadırlar. Ayrıca ürünün kılıflarının ve emniyet kemerinin ehliyetsiz şekilde sökülmesi ve tekrar geri takılması,  özellikle ilk uygulamalarda bilmeden kendi çocuklarını tehlikeye atabilmektedirler. Bazı ebeveynler ise bunun yerine çocuğun büyümesini ve uygun kiloya geldikten sonra ürünü kullanmayarak çözümlemektedirler, yani gözlerini yumarak çözümlemekten yanadır. Ama gözleri kapatarak çocuğun bu ortamda büyümesine engel olmamaktadır.

Ürünün sökülebilen kılıflarının ve emniyet kemerlerini  en iyi şekilde çıkartılıp ,  yıkandıktan sonra güvenli şekilde geri uygulanması çok önemlidir. Bu şekilde hem ürünün kullanım ömrünü uzatabilir, çocuğunuzu daha sağlıklı bir ortamda bulundurmayı sağlayabilir ve çocuğumuzu pusetten aldıktan sonra geride gözüken  kötü görünümü göstermemek için çaba sarfetmek hemen katlamak zorunda kalmayız. Ayrıca ürün seçerken kir göstermeyen koyu renk bebek arabası kılıfı seçmektense çocuklarımız gibi rengarenk kılıflı ürünleri seçmekte özgür oluruz. Eser Puset , bebek arabası yıkamasında size bu imkanı hem güvenli , hem de ilk günkü gibi temiz olarak  kullanacağınız ürünlerle sürüş yapmanızı sağlayacaktır. Artık canlı renklerle ,  temiz güvenli pusetleri kullanabilirsiniz. İstanbul içinde adresten alıp adrese teslim hizmetini de sunmaktayız.